C h i n o o k


Etusivu     Info     Hevoset     Toiminta     Muuta


Chinookin ensisijaisena tarkoituksena on toimia kotina omille virtuaalihevosilleni. Samalla olemme myös pienehkö siittola, jossa kasvatetaan harvinaisia rotuja Australiasta ja Amerikasta. Toivomme olevamme kaiken toimintamme ohella myös viihtyisä ja kävijäystävällinen paikka kaikille sivuilla vieraileville virtuaalitalliharrastajille. Otahan toki osaa tallin toimintaan jollain tavalla. Tavalliseen arkeemme säpinää ja kutkuttavaa jännitystä tuovat toisinaan järjestettävät kilpailut kuin myös suloiset ja herttaiset kasvatit, joita putkahtaa maailmaan aina tietyin väliajoin.

Kilpailut

Jaoksien alaisista kilpailuista järjestämme tallilla vain WRJ:n alaisuuteen anottuja lännenratsastuskilpailuja sekä Näyttelyjaoksen alaisia näyttelyitä. Muut Chinookissa järjestetyt kilpailut ovat villejä eli ei minkään lajin jaoksen alaisiksi anottuja kilpailuja.

  >> Tällä hetkellä ei ole kilpailuja menossa.

Menneiden kilpailujen tuloksia voit katsoa arkistosta.

Kasvatus

Toinen toimintamuotomme on kasvatus. Kasvattimme tunnistaa kasvattajanimestämme Chinook's. Kasvatusrotuina ovat nykyään appaloosa ja amerikanponi. Ennen rotuvalikoimaan kuuluivat myös australianponit ja -hevoset. Suurin osa kasvateista menee myyntiin. Haluamme kasvateille mahdollisimman hyvän ja ennen kaikkea pitkäaikaisen kodin. Ostotarjoukset myynnissä olevista kasvateista tulee jättää sähköpostiin tai hevostalli.netin virtuaalitallit -osastolla olevaan topikkiin, mikäli aiheesta on tehty topikki. Tilausvarsoja koskevat asiat vain ja ainoastaan sähköpostiin.

  >> Kasvatit

© Lucie 2014 kuvat Kreier Kountry POA Farm tausta Ritva's Gallery

Chinook on virtuaalitalli - Chinook is a sim-game stable